Sosyal hesapları bağlayın
Doğru hesapları yetkilendirin, süresi dolmuş bağlantıları yeniden bağlayın ve hedef hatalarından kaçının.
İngilizceden otomatik olarak çevrilmiştir. İngilizce aslını oku
Sosyal bağlantı, Sosyal'e belirli bir sayfa, profil veya kanalla çalışma izni verir. Bağlantılar bir çalışma alanına aittir. Yayınlama, analiz ve mesajlaşma aynı ağ üzerinde farklı izinler gerektirebilir.
Bağlanmadan önce
Amaçlanan ağ hesabına giriş yapın ve hedefi yönetebileceğinizi onaylayın. İş sayfaları yönetici erişimi gerektirebilir. Bağlantı iletişim kutusunda hesap türü ve bağlantılı sayfalar için herhangi bir ağ gereksinimini onaylayın.
Bağlan ve doğrula
-
Amaçlanan çalışma alanını açın, sonra Ayarlar ⁇ Sosyal hesaplar / Sosyal Bağlantılar.
-
Seç Hesabı bağla ve platform. Mastodon için, hesabı barındıran örneği sağlayın.
-
Ağın yetkilendirme ekranında, hedeflenen sayfayı veya kanalı seçin ve gerekli izinleri onaylayın. Alakasız hedefleri seçmekten kaçının.
-
Sosyal'e dön. Tam hesap adı, platform ve bağlantı durumunu onaylayın.
-
Aç Yeni Gönderi ve hesabın kullanılabilir bir hedef olarak görünüp görünmediğini kontrol edin. Bir taslak kaydedin ve ilk yayınınızdan önce önizlemesini inceleyin.
Süresi dolmuş bir hesabı yeniden bağlayın
Başarısız bağlantıyı açın ve yeniden bağlanma veya yetkilendirme eylemini seçin. Ağ akışını aynı amaçlanan hesabı kullanarak tamamlayın. Etkilenen yayına geri dönün, medyayı ve programı kontrol edin, ardından yalnızca ağda görünmediğini onayladıktan sonra yeniden deneyin. Bir hesap eksikse, önce çalışma alanını kontrol edin. Ardından rolünüzü, ağ izinlerinizi, hesap türünü ve yetkilendirmenin başarıyla tamamlanıp tamamlanmadığını kontrol edin. Sadece bir sayfayı yenilemek için bir çalışma hesabının bağlantısını kesmeyin.
Birkaç markayı yönet
Her müşterinin hesaplarını doğru çalışma alanında tutun. Kullanım Bağlantıları Bağla bir istemci kendi hesaplarını yetkilendirebilir böylece mevcut olduğunda. Bir tarafından seçilen her hesabı gözden geçirin hedef önceden ayarlanmış; ön ayar kullanışlıdır ancak bağlantı değiştikten sonra eski hale gelebilir.
Planlamadan önce bağlantı durumunu kontrol edin
Yeniden bağlanma hatırlatıcısı, gelecekteki yayının başarılı olabilmesi için etkilenen hesapla ilgilenilmesi gerektiği anlamına gelir. Besteci bu hesabı devre dışı bırakabilir ve yayınlama izinlerinin gerekli olduğunu açıklayabilir. Amaçlanan hedefi kendi sağlayıcı akışı aracılığıyla yeniden yetkilendirin ve ardından seçilebilir olduğunu tekrar doğrulayın. Yeniden bağlanmak, başarısız bir gönderinin yeniden denendiğini kanıtlamaz.
Yetkilendirme iletişim kutusunun sunduğu hesap türünü ve hedefini kontrol edin. Facebook için bir Sayfayı kişisel profilden ayırın; Instagram için uygun profesyonel hesabı ve sunulan bağlantı yolunu kontrol edin. LinkedIn profili ve kuruluş erişimi farklılık gösterebilir. Pinterest bir tahta gerektirebilir; YouTube bir kanal ve izleyici/görünürlük seçimi gerektirir. Burada başarılı bir bağlantıdan başka bir ağın izinlerini çıkarmayın.
Mevcut bir bağlantıyı doğrulayın
Aç Ayarlar ⁇ Sosyal hesaplar veya Hesabı bağla amaçlanan çalışma alanı için bağlantı. Tam platformu ve hesabı kontrol edin, ardından mevcut olduğunu onaylayın Yeni Gönderi. Yayınlama, Gelen Kutusu ve analizlerin farklı izinleri olabilir.
Yeni bir bağlantı için ağın kendi yetkilendirme akışını tamamlayın ve dönüşte seçilen hedefi inceleyin. Daha önce bağlanan bir hesap, yeni bir OAuth testi değildir. Etkilenen hesaba yeniden bağlanma hatırlatıcısı uygulanır; diğer tüm hesapların başarısız olduğu anlamına gelmez.