Çalışma alanları, roller ve takım arkadaşları
Marka alanlarını, üye erişimini ve çalışma alanını tercihlerini yönetin.
İngilizceden otomatik olarak çevrilmiştir. İngilizce aslını oku
Bir çalışma alanı, bir markanın içeriğini, bağlı hesaplarını, takvimini ve ortak çalışanlarını ayırır. Kişisel hesap ayarlarınız çalışma alanı ayarlarından ayrıdır. Sahipler, yöneticiler ve üyeler farklı kontroller görebilir.
Bir çalışma alanı kurun
-
Çalışma alanı değiştiricisini açın veya Ayarlar ⁇ Tüm çalışma alanları. Erişiminiz bu eylemi içeriyorsa bir çalışma alanı oluşturun.
-
Kendi markanız veya müşteriniz için gösterilen çalışma alanı türünü seçin ve genel adını girin.
-
İçinde Genel, logoyu ekleyin ve bölgesel tercihleri kontrol edin. Zamanlama ekranlarındaki saat dilimi etiketlerini de inceleyin; kuyrukların kendi saat dilimleri olabilir.
-
Tamamlandı Marka sesi ve amaçlanan sosyal hesapları bağlamak.
-
Kaydedin ve Home'a dönün. İçerik oluşturmadan önce çalışma alanı adını doğrulayın.
Bir takım arkadaşını davet et
Aç Takım Üyeleri çalışma alanı ayarları içinde. Takım arkadaşının e-postasını girin, ihtiyaç duydukları en az erişimi seçin ve daveti gönderin. Alıcı katılmak için davet bağlantısını takip eder. Davet bağlantılarını özel erişim bağlantıları olarak ele alın. Sahipleri ve yöneticileri çalışma alanı kontrollerini ve onaylarını yönetir. Üyeler inceleme için yayın yapılırken içerik oluşturabilirler. Yapılandır Takım Onayları açıkça; birini davet etmeyi kabul etmeyin, onay verir.
Modlar ve tercihler
Bir çalışma alanı sunuyorsa Temsilci ve Geleneksel modlar, takımınıza uygun deneyimi seçin. Bir mod çalışma arayüzünü değiştirir; gözden geçiren hedeflerin yerini almaz ve eylemleri yayınlamaz. Dil ve özellik görünürlüğü de çalışma alanı ayarlarına ve rolüne bağlıdır.
Erişimi veya çalışma alanını kaldırma
Birini çıkarmadan önce, bitmemiş işi aktarın ve sürdürdüğü entegrasyonları gözden geçirin. Çalışma alanının silinmesi içeriği, bağlantıları ve planlanmış gönderileri etkileyebilir. Gerekli kayıtları dışa aktarın, kesin onayı inceleyin ve herhangi bir saklama süresine güvenmeden önce kurtarma konusunda destek ekibiyle iletişime geçin. Bir çalışma alanından çıkmak onu silmez.