Uw account, meldingen en gebruik
Update uw profiel en krijg inzicht in persoonlijke instellingen, gedeelde tegoeden en gebruikslimieten.
Automatisch vertaald uit het Engels. Lees de Engelse brontekst
Uw account kan tot meerdere werkruimten behoren. Persoonlijk profiel, beveiliging en factureringscontroles verschillen van de instellingen van de momenteel geopende werkruimte. Leden kunnen de functies van een werkruimte gebruiken zonder eigenaar te zijn van het abonnement.
Update profiel en beveiliging
-
Open uw accountmenu en kies Accountinstellingen / Uw account.
-
In Profiel, werk uw weergavenaam, afbeelding en voorkeuren bij en sla vervolgens op.
-
In Beveiliging, gebruik het beschikbare wachtwoord en aanvullende verificatiecontroles. Bekijk actieve sessies als die lijst beschikbaar is.
-
In MeldingenSelecteer de gebeurtenissen die u nodig heeft: publicatiefouten, beoordelingsverzoeken, automatiseringsactiviteiten of sociale berichten. Bewaar de voorkeuren.
Begrijp het gebruik
Open de abonnements-, facturerings- of gebruikspagina. Controleer welke account of werkruimte eigenaar is van het abonnement, het saldo of de pool die wordt gebruikt, verlengingsinformatie en eventuele functiespecifieke limieten. Voor het genereren van afbeeldingen, het bewerken van afbeeldingen, video, onderzoek en sommige platformacties kunnen verschillende saldi of limieten gelden. Lees altijd de weergegeven schatting voor de daadwerkelijke actie. Deze handleiding legt geen prijzen vast en belooft geen specifiek abonnementsrecht. Een lid dat de facturering niet kan wijzigen, moet contact opnemen met de eigenaar van de werkruimte.
Vermijd onderbroken werkzaamheden
Als een actie is uitgeschakeld, lees dan de reden ervan voordat u deze herhaalt. Een laag saldo, een dagelijkse limiet, een niet-ondersteunde functie en ontbrekende rechten hebben verschillende oplossingen nodig. Wacht op een aangegeven reset of vraag indien nodig de eigenaar naar de capaciteit. Voordat u een abonnement wijzigt of automatische gebruikskosten inschakelt, dient u de weergegeven voorwaarden en bevestiging te lezen. Integraties legt API-sleutels uit; houd inloggegevens buiten schermafbeeldingen en gedeelde documenten.